 © pencariantaksemudahdiduga™ 2011  pencarian tak semudah diduga: March 2012

Saturday, March 17, 2012

cabaran 3rd year bermula -,-

salam,

masuk bulan 3 tahun 2012, bermulalah cabaran terakhir zaman university peringkat undergraduate.
sedar tak sedar dah tahun ketiga di bumi kiwi. sekejap je masa berlalu, macam baru je terasa sampai kat welly malam tadi. teringat malam pertama di welli di backpackers, kejap nye lahai masa berlalu.

cabaran tahun ketiga bukan kemain hebatnya. lab 3rd year ni agak mencabar, needs more revision to be done. tapi alhamdulillah kelas x pack mcm tahun lpas, plus stiap hari ade 6 jam gap antara kelas pagi dan petang (except for thursday), dan cuti hari rabu. nampaknya kena manfaatkan dgn junior2 sbb ni tahun terakhir disini insyaAllah. cuma kamis jela, kelas sarat, 8 pagi - 5 petang, satu jam break in the middle je -,- angau jadinye dlm kelas tu! allah please give me strength for this year!

hopefully dpt harungi cabaran tahun akhir kat sini dgn baik tanpa sbrg masalah. allah please guide us, cabaran tahun ni hebat lg drpd tahun lepas. allahuakbar!


back to top Twitter Bird Gadget